Postgraduaat Fiscaal Recht & Fiscale Praktijk (dagopleiding)

Waarom kiezen voor het Postgraduaat Fiscaal Recht & Fiscale Praktijk

Deze opleiding richt zich tot net afgestudeerde master- of bachelorstudenten die reeds een basiskennis van de fiscaliteit bezitten.

Deze dagopleiding neemt de vorm aan van een postgraduaat en telt 45 studiepunten.
Daardoor is de opleiding vergelijkbaar met een masteropleiding evenwel zonder masterproef.

In het werkveld wordt het getuigschrift postgraduaat Fiscaal Recht & Fiscale Praktijk op gelijke voet gesteld met een Manama-opleiding.

Getrouw aan de principes van de Fiscale Hogeschool, wordt dit postgraduaat op een bijzonder praktijkgerichte wijze opvat.

Het eerste semester bestaat uit een grondige studie van drie basisvakken: personenbelasting, vennootschapsbelasting en BTWBij iedere grondige studie horen minstens 20 uren oefeningen en practica. De docenten van de hoorcolleges en de practica zijn verschillend, waardoor de student een bijkomend inzicht in de materie verwerft.

Tijdens het tweede semester komen vijf geselecteerde thema's aan bod, die direct aansluiten bij de dagelijkse fiscale praktijk. Deze geclusterde thema's worden gedurende 10 weken vakoverschrijdend en multidisciplinair behandeld aan de hand van casussen en praktische voorbeelden.

De lessen vinden overdag plaats.

Prijs:
€2.050
ma 23/09/2019 | 13:30 - do 18/06/2020 | 17:00

Brussel - Odisee

Odisee Brussel

Stormstraat 2
1000 Brussel
België

Op map tonen

Bereikbaarheid: De campus is heel gemakkelijk te bereiken: te voet of met de fiets, met het openbaar vervoer, of met de auto.
Het station Brussel-Centraal ligt op wandelafstand van de campus. Om vanuit Brussel-Centraal tot aan de campus te geraken, volg je vanuit de grote hal van het station de Keizerinnenlaan. De vierde straat links is de Stormstraat.
De campus is vlot bereikbaar vanop de kleine ring rond Brussel.

Parking: de deelnemers aan de seminaries en de causerieën (met uitzondering van de Grondige Snelcursussen) ontvangen een gratis parkingticket dat enkel geldig is voor de volgende parkings:

 

PRINT

PRINT