logo
Home » Aanbod » Seminaries » Fiscale infoclub 4 - BRUSSEL
afdrukken PDF genereren
Afgelopen

Blijf op de hoogte
over nieuwe data:
seminaries@odisee.be
Soortgelijke opleidingen

van 04-05-20
tot 31-10-20
Aangifte personenbelasting aanslagjaar 2020 - E-SEMINARIE

reageer Stel hier nu al uw vraag aan de spreker

X
 
 

Fiscale infoclub 4 - BRUSSEL (19/150 B4)

Doelstelling van de fiscale infoclubs is maandelijks een overzicht te geven van de laatste ontwikkelingen in de fiscale wetgeving, rechtspraak, circulaires, administratieve beslissingen, enz.

Maandelijks wordt een documentatiebundel samengesteld, waarin de verschillende nieuwigheden samengebracht zijn, gerangschikt per soort belasting. In de bundel komen alle takken van het belastingrecht aan bod: personen- en vennootschapsbelasting, btw, registratie- en erfbelasting, lokale en regionale belastingen en procedure.

De vorige jaargangen van de fiscale infoclubs werden door de deelnemers positief geëvalueerd omdat het initiatief hen toelaat de actualiteit op de voet te volgen. Bovendien wordt bij de meest recente actualiteit een eerste (soms kritische) beschouwing en interpretatie gegeven. Tenslotte worden de deelnemers geïnformeerd over ‘komend’ fiscaal recht, d.w.z. over voorstellen en ontwerpen die in het Parlement besproken worden.

De ervaring van de vorige jaren leert eveneens dat de fiscale infoclubs zich lenen tot interessante discussies tussen de deelnemers en de inleiders en tussen de deelnemers onderling, rond de draagwijdte van nieuwe fiscale maatregelen.


 

Sprekers

Bruno Cardoen
Partner bij Tiberghien
Eddy Debruyne
Docent KU Leuven (campus Brussel), Prof. FHS
Luc Maes
Prof. FHS, Prof. em. UA
Bart Peeters
Prof. UGent, UA en ULg, Gastdocent FHS
Vincent Vercauteren
Partner bij Tiberghien