logo
Home » Praktisch » Hoe inschrijven?

Hoe kan ik mij inschrijven ?

Om in te schrijven vult U de winkelkar en zendt u deze door.

1. Seminaries

Het inschrijvingsgeld voor de seminaries kan gestort worden op rekeningnummer IBAN BE87 0011 9600 0094 (BIC GEBABEBB) van FHS-Seminaries, Warmoesberg 26, 1000 Brussel.

De aangekondigde prijs omvat de deelname aan het seminarie en de documentatiebundel.

Gratis zijn : parking, drank tijdens de onderbreking en naar gelang het tijdstip van het seminarie: versnaperingen (namiddagseminarie), een broodje (avondseminarie) of een werklunch (voor- en namiddagseminarie).

FHS-Seminaries is door de Vlaamse overheid erkend als opleidingsverstrekker onder de pijler "opleiding" (erkenningsnummer: DV.O100336).  De verstrekte opleidingen komen bijgevolg in aanmerking voor subsidiëring via de KMO-portefeuille.

 

2. Grondige snelcursussen Fiscale Hogeschool

Het inschrijvingsgeld voor de grondige snelcursussen kan gestort worden op rekeningnummer IBAN BE77 7865 8501 2842 (BIC GKCCBEBB) van de Fiscale Hogeschool, Warmoesberg 26, 1000 Brussel. 

De aangekondigde prijs omvat de deelname aan de cursus en de documentatiebundel. 

Gratis zijn: drank tijdens de onderbreking en, naargelang het tijdstip van de cursus versnaperingen (namiddag) of een broodje (avond).
In de deelnameprijs van een grondige snelcursus is geen gratis parkingticket begrepen.

De Fiscale Hogeschool is door de Vlaamse overheid erkend als opleidingsverstrekker onder de pijler “opleiding” (erkenningsnummer: DV.O104881).  De verstrekte opleidingen komen bijgevolg in aanmerking voor subsidiëring via de KMO-portefeuille