logo
Home » Aanbod » Fiscale infoclubs » Fiscale infoclub (volledige reeks) - BRUSSEL
afdrukken PDF genereren
Prijs : € 720
Datum: 16 september 2019
van 18.00 tot 20.30 uur

BRUSSEL
ODISEE Hermes-gebouw
Stormstraat 2
1000 Brussel

Opmerkingen:

8 maandagavonden:
16.09 - 14.10 - 18.11.2019 - 20.01 - 17.02 - 16.03 - 11.05 en 08.06.2020 telkens van 18.00 tot 20.30 uur

PRIJS
€ 90 per maandagavond
€ 720 voor de volledige reeks

Gratis toegang voor leden van de Beroepsvereniging voor Accountants en Belastingconsulenten Brabant

reageer Stel hier nu al uw vraag aan de spreker

X
 
 

Fiscale infoclub (volledige reeks) - BRUSSEL (19/150 B)

Doelstelling van de fiscale infoclubs is maandelijks een overzicht te geven van de laatste ontwikkelingen in de fiscale wetgeving, rechtspraak, circulaires, administratieve beslissingen, enz.

Maandelijks wordt een documentatiebundel samengesteld, waarin de verschillende nieuwigheden samengebracht zijn, gerangschikt per soort belasting. In de bundel komen alle takken van het belastingrecht aan bod: personen- en vennootschapsbelasting, btw, registratie- en erfbelasting, lokale en regionale belastingen en procedure.

De vorige jaargangen van de fiscale infoclubs werden door de deelnemers positief geëvalueerd omdat het initiatief hen toelaat de actualiteit op de voet te volgen. Bovendien wordt bij de meest recente actualiteit een eerste (soms kritische) beschouwing en interpretatie gegeven. Tenslotte worden de deelnemers geïnformeerd over ‘komend’ fiscaal recht, d.w.z. over ontwerpen die in het Parlement besproken worden.

De ervaring van de vorige jaren leert eveneens dat de fiscale infoclubs zich lenen tot interessante discussies tussen de deelnemers en de inleiders en tussen de deelnemers onderling, rond de draagwijdte van nieuwe fiscale maatregelen.

Wie tegen betaling inschrijft op de volledige reeks van 8 infoclubs, neemt gratis deel aan het seminarie “Jaaroverzicht en actualiteit inzake inkomstenbelastingen” dat eind december plaatsvindt (de normale prijs van dit laatste seminarie bedraagt 195 euro). Het seminarie "Update en actualiteit inzake inkomstenbelastingen” vindt plaats in GENT, BRUSSEL & LAAKDAL. Gelieve uw voorkeur mee te delen bij de opmerking.

Afzonderlijke inschrijving op één of meerdere infoclubs behoort ook tot de mogelijkheden. De kostprijs daarvan bedraagt 90 euro per infosessie.

 

Sprekers

Bart Peeters
Prof. UGent, UA en ULg, Gastdocent FHS
Bruno Cardoen
Partner Tiberghien Advocaten
Eddy Debruyne
Docent KU Leuven (campus Brussel), Prof. FHS
Luc Maes
Prof. FHS, Prof. em. UA
Vincent Vercauteren
Senior Associate Tiberghien Advocaten