logo
Home » Aanbod » Seminaries » Vennootschapsbelasting aanslagjaar 2020 - practicum - E-SEMINARIE
afdrukken PDF genereren
Prijs : € 210
Datum: 25 mei 2020
van

On demand

Opmerkingen:

Het seminarie is beschikbaar vanaf 25 mei 2020 en duurt 3,5 uur. Inschrijven kan tot 31 oktober 2020.


 

reageer Stel hier nu al uw vraag aan de spreker

X
 
 

Vennootschapsbelasting aanslagjaar 2020 - practicum - E-SEMINARIE (20/13 E)

Deze opleiding wordt on demand aangeboden.
Een on-demand-seminarie is een opname van een seminarie. De deelnemer kan deze opname bekijken op een door hem/haar zelfgekozen tijdstip.  U krijgt van ons een mail met een link naar de opname en documentatie.

Doelstelling van het practicum is de recente ontwikkelingen in de vennootschapsbelasting aan de hand van praktische voorbeelden toe te lichten. Op die wijze worden de gunstige en de minder gunstige effecten van de nieuwigheden optimaal duidelijk gemaakt.

De praktische voorbeelden en oefeningen hebben zowel betrekking op evoluties in de wetgeving, de nieuwe standpunten in circulaires en parlementaire vragen en de nieuwe
inzichten van de rechtspraak.

Vanzelfsprekend worden de nieuwe rubrieken van de nieuwe aangifte in de vennootschapsbelasting uitgebreid toegelicht en “ingeoefend”.

Het practicum maakt dus absoluut geen dubbel gebruik uit met het seminarie over de aangifte in de vennootschapsbelasting. Het bekijkt de recente ontwikkelingen in de vennootschapsbelasting op een concrete en praktische wijze. Het practicumseminarie is dan ook een ‘natuurlijke’ aanvulling van het aangifteseminarie.

Spreker

Carl Van Biervliet
Vennoot-Accountant-Belastingconsulent Vandelanotte, Prof. FHS, Gastdocent EMS en KU Leuven