logo
Home » Aanbod » Seminaries » Update en actualiteit inzake inkomstenbelastingen - GENT
afdrukken PDF genereren
Prijs : € 195
Datum: 16 december 2019
van 13.30 tot 17.00 uur

GENT
Holiday Inn, Gent Expo
Maaltekouter 3
9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Opmerkingen:

Wie tegen betaling inschrijft op de volledige reeks van 8 fiscale infoclubs (19/150 B), neemt gratis deel aan dit seminarie.


Dit seminarie vindt ook plaats op:

> zaterdag 14 december 2019 van 9.00 to 12.30 uur te BRUSSEL
> donderdag 19 december 2019 van 13.30 tot 17.00 uur te LAAKDAL

reageer Stel hier nu al uw vraag aan de spreker

X
 
 

Update en actualiteit inzake inkomstenbelastingen - GENT (19/151 G)

De “Update en actualiteit inzake inkomstenbelastingen” maakt deel uit van de reeks “Fiscale Infoclubs” waarin de fiscale actualiteit op de voet wordt gevolgd. Het doel van de maandelijkse infoclubs bestaat erin de deelnemers iedere maand op de hoogte te brengen van de allernieuwste gebeurtenissen op fiscaal vlak die zij kunnen hanteren in de praktijk.

Wie de belangrijkste nieuwigheden van het afgelopen jaar graag in één keer op een rij geplaatst wil zien, kan intekenen op dit seminarie.

De klemtoon ligt op de wijzigingen die zich tijdens 2019 op het vlak van de inkomstenbelastingen in de wetgeving hebben voorgedaan. Tevens wordt aan de hand van de wetsontwerpen die in december bij het Parlement zijn ingediend, een beeld gegeven van de wetgeving in voorbereiding voor 2020.

Om een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van de wijzigingen tijdens 2019 wordt naast de wetgeving ook een overzicht gegeven van de belangrijkste circulaires en administratieve beslissingen die op het vlak van de personen- en vennootschapsbelasting zijn genomen.

Noteer dat er in dit seminarie geen rechtspraak aan bod komt; deze wordt besproken in het seminarie “Jaaroverzicht rechtspraak inkomstenbelastingen” en de aangifteseminaries.

Het seminarie “Update en actualiteit inzake inkomstenbelastingen” is een seminarie dat jaarlijks geniet van een grote belangstelling gezien het nut ervan voor de dagelijkse praktijk. Een seminarie dat de beoefenaar van de fiscaliteit toelaat om met een gerust gevoel de fiscale dossiers van het jaar 2019 af te sluiten.

Sprekers

Luc Maes
Prof. FHS, Prof. em. UA
Yves Verdingh
Head of Tax BNP Paribas Fortis, Prof. FHS