logo
Home » Aanbod » Seminaries » Principes van transfer pricing - BRUSSEL
afdrukken PDF genereren
Afgelopen

Blijf op de hoogte
over nieuwe data:
seminaries@odisee.be

Geen soortgelijke opleidingen gevonden

reageer Stel hier nu al uw vraag aan de spreker

X
 
 

Principes van transfer pricing - BRUSSEL (19/95 B)


Deze lessenreeks richt zich tot de medewerkers van accountants, belastingconsulenten, advocaten en notarissen. En tot al wie op zoek is naar een opleiding over de basisbeginselen van het fiscal ondernemingsbeleid. De klemtoon van de lessenreeks over Europees en internationaal fiscaal recht richt zich tot de medewerkers van advocaten, notarissen, accountants en belastingconsulenten die op een weliswaar redelijk korte termijn, toch een grondige inleiding wensen in de belangrijkste thema’s van het internationaal fiscaal recht. De klemtoon ligt op de basisbeginselen zodat de lessenreeks ook ideaal is om de fundamentele regels van het internationaal fiscaal recht op te frissen en te actualiseren.

Belangstellenden kunnen inschrijven op de volledige lessenreeks 1.200 euro, of op één of meer afzonderlijke sessies.

Ondernemingen die met elkaar verbonden zijn en over de landsgrenzen heen actief zijn, kunnen in de verleiding komen om aan fiscale winstmaximalisatie te doen. Om dit te vermijden hebben de meeste landen een systeem van transfer pricing ingevoerd met als bijzonderste doelstellingen: het vermijden van dubbele belasting en het toewijzen van de rechtmatige belastbare basis aan ieder land.
In deze sessie wordt een overzicht gegeven van de meest gebruikte systemen van transfer pricing en hun toepassingsmogelijkheden.

Sprekers

Mathieu Detemmerman
Senior Consultant PwC
Bram Markey
Director PwC