logo
Home » Aanbod » Seminaries » Personenbelasting aanslagjaar 2020 - practicum - BRUSSEL
afdrukken PDF genereren
Prijs : € 210
Datum: 19 mei 2020
van 13.30 tot 17.00 uur

BRUSSEL
ODISEE Hermes-gebouw
Stormstraat 2
1000 Brussel

Opmerkingen:

Dit seminarie vindt ook plaats op:

› maandag 11 mei 2020 van 13.30 tot 17.00 uur in GENT
› dinsdag 12 mei 2020 van 13.30 tot 17.00 uur in LAAKDAL

reageer Stel hier nu al uw vraag aan de spreker

X
 
 

Personenbelasting aanslagjaar 2020 - practicum - BRUSSEL (20/14 B)

Doelstelling van het practicum is de recente ontwikkelingen in de personenbelasting aan de hand van praktische voorbeelden toe te lichten. Op die wijze worden de gunstige en de minder gunstige effecten van de nieuwigheden optimaal duidelijk gemaakt.

De praktische voorbeelden en oefeningen hebben zowel betrekking op evoluties in de wetgeving, de nieuwe standpunten in circulaires en parlementaire vragen en de nieuwe inzichten van de rechtspraak.

Vanzelfsprekend worden de nieuwe rubrieken van de nieuwe aangifte in de personenbelasting uitgebreid toegelicht en “ingeoefend”.

Het practicum maakt dus absoluut geen dubbel gebruik uit met het seminarie over de aangifte in de personenbelasting. Het bekijkt de recente ontwikkelingen in de personenbelasting op een concrete en praktische wijze. Het practicumseminarie is dan ook een ‘natuurlijke’ aanvulling van het aangifteseminarie.

De concrete onderwerpen die tijdens het seminarie Practicum aan bod komen, worden in het voorjaar 2020 geselecteerd en bekendgemaakt.

Sprekers

Maurice De Mey
Belastingconsulent, Prof. FHS
Nathalie Nimmegeers
Senior Tax Advisor BNP Paribas Fortis, Gastdocent FHS