logo
Home » Aanbod » Seminaries » Aangifte vennootschapsbelasting aanslagjaar 2020 - E-SEMINARIE
afdrukken PDF genereren
Prijs : € 250 euro
Datum: 04 april 2020
van

On demand

Opmerkingen:

Wie inschrijft voor Ven.B. aangifte ontvangt gratis het boek “Aangiftegids Vennootschapsbelasting” door Yves Verdingh (uitgeverij Wolters Kluwer).

Als verschillende medewerkers van één en hetzelfde kantoor zich gelijktijdig inschrijven voor het aangifteseminarie vennootschapsbelasting aj. 2020, bedraagt de deelnameprijs 250 euro voor de eerste inschrijving en slechts 190 euro voor de volgende inschrijving(en).

Inschrijven kan vanaf 4 april 2020 t.e.m. 31 oktober 2020.

Dit seminarie komt in aanmerking voor KMO-portefeuille.

 

Geen soortgelijke opleidingen gevonden

reageer Stel hier nu al uw vraag aan de spreker

X
 
 

Aangifte vennootschapsbelasting aanslagjaar 2020 - E-SEMINARIE (20/03 E)

Het online seminarie aangifte vennootschapsbelasting Aj 2020 bespreekt niet alleen alle vakken van de aangifte vennootschapsbelasting Aj 2020 maar geeft ook een ruimere achtergrond bij de genomen maatregelen om tot deze aangifte te komen.

Dit digitale versie van dit seminarie is opgedeeld in zeven verschillende sessies, variërend in tijdsduur tussen een half uur en anderhalf uur.
Op die manier is de informatie op een zeer vlotte wijze te verwerven en in verschillende onderdelen te bekijken. In totaliteit beschikt u daarmee over 6u30 permanente vorming.

Het uitgesteld bekijken van dit seminarie biedt een aantal Interessante functionaliteiten, zoals een zoekfunctie naar gebruikte woorden binnen de slides van de presentatie, waarna de opname naar dat betrokken onderdeel doorspoelt.

De deelnemer kan vragen stellen die aan de docenten worden bezorgd

Aan de deelnemers wordt een uitgebreide digitale documentatiebundel van 1.716 blz. en slidesbundel van 295 blz. ter beschikking gesteld, die op verzoek ook op papier kan worden toegestuurd.

In de tweede helft van april krijgen de deelnemers het boek aangiftegids vennootschapsbelasting AJ 2020 (Wolters Kluwer) van Yves Verdingh met een winkelwaarde van 64 €.

Op deze wijze hopen wij tegemoet te komen aan de vraag naar correcte en volledige informatie en documentatie om de komende aangifteperiode op efficiënte manier aan te vatten en tot een goed einde te brengen.

Sprekers

Bart Peeters
Prof. UGent, UA en ULg, Gastdocent FHS
Filip Vandenberghe
Adviseur FOD Financiën, Gastdocent FHS
Yves Verdingh
Head of Tax BNP Paribas Fortis, Prof. FHS